Boost je Merkbekendheid met Persoonlijke Kalenders voor Klanten! - Voorschoten.Online Webshop

Boost je Merkbekendheid met Persoonlijke Kalenders voor Klanten!

Verwen je gewaardeerde klanten met een exclusief geschenk dat je bedrijf het hele jaar door in de schijnwerpers plaatst. Schenk ze de Voorschotense kalender met jouw logo en contactgegevens op elke pagina, met jouw bedrijfsfoto als kroon op het werk op de voorpagina. Het beste van alles? De opmaak is geheel kosteloos! Je kunt al vanaf 5 exemplaren bestellen, en hoe meer je afneemt, des te groter je korting wordt.

Hoe kun je profiteren van dit aanbod?
Maak simpelweg een account aan op onze webshop. Klik op het icoontje bovenaan het scherm en vul je e-mailadres in. Binnenkort ontvang je van ons een veiligheidscode om je account volledig te activeren.

Vervolgens hoef je alleen jouw verticale bedrijfsfoto en logo te mailen naar redactie@volmedia.nl, vergeet niet om je bedrijfsnaam te vermelden. Ons team gaat direct voor je aan de slag, en binnen 48 uur sturen we je een link waar je jouw gepersonaliseerde kalenders kunt bestellen. De minimale afname is 5 stuks, en in het voorbeeld dat we je toesturen, zie je de kortingen bij grotere bestellingen.

Zodra we je bestelling en betaling ontvangen, starten wij onmiddellijk met de productie van jouw op maat gemaakte kalenders. Binnen 5 - 7 werkdagen worden deze bij jou afgeleverd. Uiteraard krijg je bij elke bestelling een factuur voor je administratie.

Wil je je klanten bedanken en tegelijkertijd je merk in de schijnwerpers zetten? Aarzel dan niet langer en maak vandaag nog een account aan!
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.